Velkommen til en UNIK blogg: om unike garderober

garderobe

Jeg heter Ingrid, og er en av skaperne av UNIK garderobe. Bloggen startet som et skoleprosjekt sammen med Emilie i 2020, men har nå utviklet seg til et solo-prosjekt. Jeg skriver om det jeg brenner for, nemlig håndarbeid, mote og kreativitet – og til sammen blir dette UNIK garderobe. 

For meg betyr UNIKgarderobe: en garderobe bestående av håndlagde, redesignet og reparerte klær. Det handler både om å skape klærne selv, og holde dem ved like, og på den måten skape sin egen stil. Det handler ikke om at alt skal se unikt ut, men at når man lager noe selv så blir det unikt. Ingen har akkurat det samme plagget, for det er ikke masseprodusert. Når man setter sammen antrekk med strikkede, sydde, reparerte og redesignede plagg, så får man et helt unikt antrekk og en unik stil – en UNIK garderobe!

unik garderobe
Bilde av: Alyssa Strohmann

Ønsker du å skape en mer unik garderobe, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

Da har du kommet til rett sted!

Jeg ønsker å dele informasjon om hvordan du kan skape din egne stil! Hovedfokuset på bloggen vil være klær, og hvordan du selv kan skape en unik stil gjennom å handle slow fashion, DIY, søm, redesign og strikking!

På denne bloggen skriver jeg mye for nybegynnere, og vil hjelpe deg i gang med både strikking og sying. Jeg lager guider hvor du kan lese hvilket utstyr du trenger, og hvilke prosjekter det kan være lurt å begynne med.

På Instagram: @unikgarderobe, deler jeg mer av min personlige garderobe. jeg viser både bilder av prosjekter underveis, og ferdige plagg, samt styling. Følg gjerne med 🙂

Ønsker du å vite mer om meg? Eller lurer du på noe? Klikk på knappene under.

Følg meg på Instagram og Facebook, slik at du ikke mister mine neste innlegg.

One thought on “Velkommen til en UNIK blogg: om unike garderober

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *