Få orden på prosjektene dine med en journal!

2021 oppsummert og 2022 planlagt med en Creative Journal!

Enda et år er over, og mange prosjekter er startet og ferdigstilt. I dette innlegget vil jeg vise deg hva jeg har laget i år, og hvordan jeg holder styr på alle prosjektene mine med en journal.

For å holde styr på hva jeg har laget hvert år, har jeg de siste årene lage en «Creative Journal». Her skriver jeg ned alle ideene mine og logger prosjektene jeg jobber på. Jeg bruker Canva for å lage maler, som jeg lagrer som PDF. Videre fyller jeg ut arkene i GoodNotes på IPad, som gir meg muligheten til å endre og oppdatere innholdet i journalen gjennom hele året.

For hvert prosjekt logger jeg start- og sluttdato, garntype og mengde, pinner og strikkefasthet. Dette gjør at jeg kan gå tilbake å lese meg opp, hvis jeg skal lage noe lignende igjen.

Creativ journal 2021

Creative Journal 2021

I 2021 ble jeg ferdig med 20 prosjekter! Jeg har både strikket, sydd og brodert, til meg selv og venner og familie. Under følger en oppsummering av alt jeg har laget i år:

vinter 2021

VINTER

vår 2021

VÅR

Sommer 2021

SOMMER

Høst og jul 2021

HØST & JUL

Creative Journal 2022

creativ journal 2022

I år har jeg laget en ny mal til journalen min. Jeg har brukt Canva, og ønsker å dele malen med deg. Bare trykk her, for å komme til malen. Det er helt gratis! Du kan tilpasse malen til å passe dine behov. 

Tips til neste prosjekt? Sjekk ut dette innlegget: klikk her

Lykke til med din Creative Journal, og godt nyttår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *